A Helibungee nem más, mint

Bungee Jumping helikopterből

a világ leghosszabb kötelével!

Mi az a Helibungee?

A helikopterből történő bungee jumping rövid elnevezése. Ezt a szolgáltatást Európában egyedül nálunk találod meg. Ha adrenalin függő vagy, minden extrém sportot kipróbáltál már, vagy csak egyszerűen új kihívásra vágysz, akkor jó helyen jársz!

Mit ajánlunk?

600 méteres magasságban függeszkedő helikopterből, 110 méteres kötéllel végrehajtott ugrást. Biztos lehetsz abban, hogy már a helikopter emelkedése alatt fokozatosan emelkedik az adrenalin szinted, és az ugrási magasság elérése után már csak egy "lépés" választ el a 10 másodpercnyi szabadeséstől. Ugróinkat a legmodernebb és a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő testtrapéz hevederrel rögzítjük a kötélhez, így a kilengés időtartama alatt nem fejjel lefelé, hanem álló testhelyzetben csodálhatják meg az eléjük táruló csodás panorámát.

  • 600 méter
    magasság
  • 110 méteres
    kötél
  • 100% adrenalin
    élmény

Fontos információk

Követelmények

Mint minden technikai sportnak, így a helibungeenak is vannak olyan követelményei, amelynek a vállalkozó szellemű jelentkezőknek meg kell felelniük. Ezek közül a két legfontosabb a megfelelő egészségi állapot és a maximum 100 kg-os testtömeg.

Időtartam, időpont

A program időtartama 60 perc, mely magában foglalja a felkészítést, adminisztrációt, és magát az ugrást is. Az ugrásokat előre meghirdetett időpontokban rendezzük, de a jelentkezőket külön is értesítjük.

Helyszín

Szolgáltatásainkat bázisunkon - Kiskunlacháza-Bankháza Repülőtér (LHKK) - veheted igénybe. Az ettől eltérő eseti helyszíneket külön hirdetjük meg.

Időjárási körülmények

Programunk lebonyolíthatósága függ időjárási körülményektől, ezért jelentkezőinket minden esetben értesítjük a pontos időpontról.

Létszám

Honlapunkon feltüntetett ár, 1 fő programon történő részvételének költségét tartalmazza. Nagyobb létszámú megrendelés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén.

jelentkezés

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, jelentkezz még ma! Az ugrások szervezése, lebonyolítása jelentős előkészületet igényel, így programjainkon csak előzetes jelentkezés és megrendelés után lehet részt venni. Jelentkezni az alábbi gomb megnyomását követően, az időpont megjelölésével, valamint az adatlap kitöltésével tudsz. Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk, azonban ha további kérdéseid merültek fel, ne habozz, keress bennünket a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Alapár: 250.000,- HUF/ugrás (196.850,- + ÁFA)

Jelentkezésedről minden esetben e-mail útján visszaigazolást küldünk.